Skip to main content

Over
ons

Juno


Groepspraktijk Juno bestaat uit een team van erkende psychologen en psychotherapeuten gecoördineerd door Livia Anquinet.

Ieder teamlid beschikt over een (klinisch) visum van de FOD Volksgezondheid dat de toelating geeft om een gereglementeerd gezondheidszorgberoep te mogen uitoefenen.

Daarnaast heeft ieder zijn/haar persoonlijke specialisaties en werkwijze gebaseerd op gevolgde studies en ervaring. Door permanente zelfstudie, het volgen van opleidingen, supervisie en intervisie met collega’s blijven we onze professionele ervaring verdiepen en onze kennis verrijken. Hierdoor kunnen we op jouw maat die therapievorm aanbieden die het beste bij jouw situatie aansluit en waar jij je goed bij voelt.

Vertrouwen staat hierbij centraal. We creëren steeds een veilige ruimte waarbinnen jij kan praten en werken.

Onze waarden


Groepspraktijk Juno ontleent haar naam aan Juno, de Romeinse godin van het licht. De pauw met zijn veelzijdige kleuren is haar symbooldier. In onze groepspraktijk streven we ernaar om de kleurenpracht te zien in ieders (levens)verhaal door er vanuit verschillende invalshoeken licht op te laten schijnen.

Binnen Groepspraktijk Juno zijn we gepassioneerd door wat we doen. We ontmoeten jou van mens tot mens en creëren samen een warme, veilige ruimte waarbinnen jij kan zoeken en vinden. We zijn ruimdenkend in onze blik en down-to-earth in onze aanpak. We blijven onze professionele ervaringen verdiepen en onze kennis verrijken waardoor we jou begeleiding op maat bieden, afgestemd op jouw noden en situatie.

Onze gedeelde waarden zijn professionaliteit, warmte, passie, down-to-earth en toch ruimdenkendheid en menselijk.

Afspraak maken


Je kan rechtstreeks contact opnemen voor een eerste afspraak met de psycholoog van jouw voorkeur of je kan centraal aanmelden via het contactformulier.